Hondencursus Den Haag 2020-02-24T09:44:25+01:00

Hondencursus in Den Haag

Welkom op de website van Astrid’s Puppyclass! Voor een hondencursus in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een professionele hondenschool, gespecialiseerd in het trainen van blaffende viervoeters. Een positieve aanpak en veel plezier staan bij ons centraal.

Hondencursus Den Haag
Hondencursus Den Haag

Belangrijk onderdeel van de opvoeding

Het opvoeden van uw hond is niet zomaar iets wat u even snel doet. Een hond moet leren luisteren en beseffen dat u de baas bent. Het volgen van een hondencursus is een belangrijk onderdeel in de opvoeding. Uw hond leert gehoor te geven aan bepaalde commando’s en u leert hoe u om moet gaan met ongewenst gedrag van uw hond. De trainingen zijn leerzaam en plezierig voor u én uw hond. Jullie band en het vertrouwen worden versterkt!

Bij Astrid’s Puppyclass in Den Haag werken enthousiaste trainers die opgeleid zijn en met veel plezier uw hond trainen. De basis wordt gelegd in een puppycursus. Het verder trainen in een vervolgcursus is iets wat wij zeker aanraden. Wij verzorgen de volgende trainingen:

  • Puppycursus (9 lessen, 1 examen)
  • Gehoorzame Hond (9 lessen, 1 examen)
  • A-cursus (9 lessen, 1 examen)
  • B-cursus (9 lessen, 1 examen)
  • Gedrag & Gehoorzaamheid (2 x 10 lessen en een examen)

Alle honden zijn welkom

De groepstrainingen worden gegeven op de zaterdagochtend en/of maandagavond. In bepaalde situaties is een privétraining meer gewenst. Dit behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Binnen onze cursus is elke hond welkom. Ongeacht het ras of het soort kruising. We stellen geen eisen aan uw hond. Puppy’s, maar ook oudere honden zijn welkom. We zijn ook gespecialiseerd in honden met gedragsproblemen.  Er wordt getraind in kleine groepen om de aandacht zo goed mogelijk te kunnen verdelen. Ook een 1 op 1 hondencursus behoort bij ons tot de mogelijkheden. Puppy’s zijn welkom vanaf een leeftijd van 9 weken.

Hondencursus Den Haag
Hondencursus Den Haag

Het opvoeden van uw hond of pup is een belangrijke taak.

Het is goed om hier al op een jonge leeftijd mee te beginnen. Het volgens van een hondencursus biedt een goede basis. Tijdens de cursus komen de verschillende aspecten van het opvoeden aan bod.

Hierbij kunt u denken aan het luisteren en opvolgen van de basiscommando’s aan de hand van duidelijke instructies. Dit kan bijvoorbeeld “af”, “zit” of “sta” zijn. Binnen onze hondencursus in Den Haag staat het versterken van de band tussen hond en baas centraal. Nieuwe dingen worden aangeleerd op een vriendelijke manier, zodat uw hond of pup deze als iets leuks blijft ervaren.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een hondencursus bij Astrid’s Puppyclass in Den Haag? Schroom dan niet om contact op te nemen! Onze contactgegevens zijn te vinden op onze website. Uiteraard bent u natuurlijk ook van harte welkom om een keertje te komen kijken.

Hondencursus bij Astrid’s Puppyclass in Den Haag

Natuurlijk besteden we tijdens de hondencursus ook veel aandacht aan de omgang met andere honden. Dit draagt bij aan het ontwikkelen van een sociale en vriendelijke hond die makkelijk in de omgang is. Binnen onze hondencursus trainen we dan ook graag in groepen. Naast het aanleren van commando’s maken we voor de honden ook extra tijd vrij om met elkaar te kunnen spelen.

Hondencursus Den Haag
Hondencursus Den Haag

Ook een 1 op 1 cursus behoort tot de mogelijkheden.

Bijvoorbeeld als uw hond op bepaalde vlakken wat meer aandacht nodig heeft of probleemgedrag vertoont. Onze ervaren trainers voorzien u altijd van de begeleiding die uw hond nodig heeft. Bij de hondencursus van Astrid’s Puppyclass in Den Haag zijn alle honden welkom. Ongeacht de leeftijd, het ras of de kruising. 

Het is belangrijk dat u uw jonge hond een stabiele en goede basis meegeeft waardoor het probleemloos kan integreren binnen het gezin. Plezier en ongedwongenheid staat altijd hoog in het vaandel tijdens onze lessen. We werken toe naar een gehoorzame hond die plezierig is in de omgang. Voor een hondencursus in Den Haag bent u bij ons dan ook van harte welkom.

Wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact op of schrijf u direct in

www.puppyclass.nl